oktober 18, 2024

Nye forbedringer i Google video-struktureret data øger synlighedskontrol

Google har for nyligt afsløret væsentlige forbedringer af sine video-strukturerede dataindstillinger og introduceret en ny egenskab, der giver indholdsskabere mere nuanceret kontrol over synligheden af deres videoer i søgeresultaterne. Denne udvikling fremhæver Googles vedholdende indsats for at forfine og udvide strukturerede datafunktioner for en mere dynamisk og brugercentreret online oplevelse.

Ny Egenskab: ineligibleRegion

Google har tilføjet en ny egenskab kaldet ineligibleRegion til video-strukturerede data-dokumentationen. Denne egenskab giver indholdsskabere mulighed for at specificere regioner, hvor en video er forbudt at optræde i søgeresultaterne.

Standardadfærd

Hvis ineligibleRegion egenskaben ikke er specificeret, antager Google, at videoen er tilladt at blive vist globalt.

Format

De regioner, der skal specificeres, bør være i ISO 3166-1 formatet og bruge enten to- eller trebogstavede landekoder.

Alternativ Mulighed

Google understøtter fortsat den eksisterende regionsAllowed egenskab, som tillader indholdsskabere at angive regioner, hvor videoen er tilladt.

Gennemførelsesnoter

Det er essentielt at levere den fulde VideoObject skemadefinition for at sikre korrekt videooplysninger ekstrahering af Google. Inklusion af yderligere anbefalede egenskaber kan yderligere forbedre brugeroplevelsen.

Forbedret Kontrol for Indholdsskabere

Denne opdatering giver indholdsskabere et mere detaljeret niveau af kontrol over synligheden af deres videoer. Ved at implementere ineligibleRegion egenskaben kan de begrænse de regioner, hvor deres videoer er synlige, og sikre overholdelse af lokale bestemmelser og andre restriktioner.

Fordele for Udgivere

Regional Overholdelse

Muligheden for at specificere regioner, hvor videoer ikke skal optræde, hjælper udgivere med at overholde regionale indholdsrestriktioner og sikrer, at deres indhold stemmer overens med lokale standarder.

Forbedret Brugeroplevelse

Ved at begrænse videoer i regioner, hvor de ikke er egnede, kan udgivere opretholde en mere kurateret indholdsoplevelse for deres brugere, hvilket kan føre til højere engagement og brugertilfredshed.

SEO Optimering

Inklusion af ineligibleRegion egenskaben sammen med andre bedste praksisser for strukturerede data kan forbedre den samlede SEO-ydeevne af videoindhold, hvilket øger synligheden af videoer i søgeresultaterne.

Indvirkning på SEO Strategier

Integration af Strukturerede Data

For effektivt at udnytte den nye ineligibleRegion egenskab skal indholdsskabere integrere strukturerede data korrekt på deres websider. Dette indebærer at bruge Microdata eller JSON-LD til at inkludere egenskaben i videoens skema. For eksempel, hvis en video ikke er tilladt i USA, kunne egenskaben specificeres som:

<script type="application/ld+json">
{
  "@context": "https://schema.org",
  "@type": "VideoObject",
  ...
  "ineligibleRegion": ["US"]
}
</script>

Validering og Verifikation

Det er afgørende at validere og verificere de strukturerede data ved hjælp af værktøjer leveret af Google, såsom Search Console. Dette sikrer, at de strukturerede data er korrekt implementeret og synlige for søgemaskiner, hvilket maksimerer chancerne for at vise videoer i rige snippets og andre funktioner.

Konklusion

Introduktionen af ineligibleRegion egenskaben markerer et betydeligt fremskridt i at give indholdsskabere bedre muligheder for at administrere synligheden af deres videoer i søgeresultater. Denne opdatering er i overensstemmelse med Googles vedvarende forpligtelse til at forbedre de strukturerede datafunktioner og giver udgivere større kontrol over deres indholds regionale distribution. Ved at vedtage disse nye strukturerede dataindstillinger kan indholdsskabere forbedre den samlede brugeroplevelse, samtidig med at de overholder regionale bestemmelser, hvilket i sidste ende driver mere engagement og konverteringsrater.