maj 26, 2024

Google fjerner manuel indsendelsesmulighed fra Google News

Bekendtgørelsen

Google har nyligt annonceret fjernelsen af muligheden for manuel indsendelse til Google News gennem ny dokumentation. Denne dokumentation oplyser, at udgivere ikke længere vil kunne manuelt tilføje deres sites til overvejelse for Google News. Udgivere, som allerede er en del af systemet, vil fortsat have adgang til tilpasningsfunktioner, men disse vil også blive fjernet snart.

Indvirkningen på udgivere

Fjernelsen af den manuelle indsendelsesmulighed betyder, at udgivere ikke længere har mulighed for selv at indsende deres websites til overvejelse i Google News. Overgangen til et fuldt automatiseret system for opdagelse og inkludering vil have konsekvenser for de udgivere, der er afhængige af Google News for synlighed og trafik. Dette understreger Googles forpligtelse til automatiserede systemer til indholdsupdagelse og -inkludering, hvilket signalerer en ny æra for udgivere, der søger synlighed på Google News.

Google Publisher Center

Google Publisher Center, som tidligere tillod udgivere at indsende deres siteindhold til Google News, spillede en afgørende rolle i den manuelle indsendelsesproces. Udgivere kunne indsende et konstant opdateret feed, der ville alarmere Google om nyudgivne artikler. Google har dog aldrig garanteret visning af disse sites og har altid vedligeholdt, at de havde automatiserede måder at inkludere indhold på Google News.

Hvordan sites kan inkluderes i Google News

For sites, der ønsker at blive inkluderet i Google News, er det essentielt at overholde Googles indholdspolitikker. Google bruger derefter algoritmiske signaler til at bestemme berettigelse til at blive vist i Google News, samt på yderligere Google News overflader som Top Stories og Nyhedsfanebladet i søgeresultaterne.

Ekspert Indsigter

Artiklen “Google News Deletes Manual Submission Option” af Roger Montti på Search Engine Journal giver værdifulde indsigter i denne betydelige ændring. Som en erfaren journalist med 25 års praktisk erfaring inden for SEO, tilbyder Roger Montti’s dækning en omfattende forståelse af konsekvenserne for udgivere og indholdsproducenter.

Konklusion

Konkluderende repræsenterer fjernelsen af den manuelle indsendelsesmulighed for Google News en grundlæggende ændring i processen for indholdsinclusion i Google News. Denne ændring understreger Googles forpligtelse til automatiserede systemer for indholdsupdagelse og -inkludering, og det vil utvivlsomt have en betydelig indvirkning på udgivere og indholdsproducenter, der er afhængige af Google News for synlighed og trafik. Som overgangen til et fuldt automatiseret system for opdagelse og inkludering udfolder sig, vil udgivere behøve at tilpasse sig det nye landskab for indholdsinclusion på Google News.

For mere information kan du læse den fulde artikel “Google News Deletes Manual Submission Option” på Search Engine Journal’s hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *